Om webbplasten

martinnilsson.se är en personlig webbplats. Jag som skapat och driver den, och sporadiskt fyller den med innehåll, heter uppenbarligen Martin Nilsson. Jag är en väldigt vanlig familjefar som bor i en halvstor stad i mellansverige. Jag arbetar som legitimerad gymnasielärare på ett Teknikprogram och en Gymnasieingenjörsutbildningen inom ämnen som Webbteknik, Mjukvarudesign, Gränssnittsdesign och Programmering.

Vad handlar webbplasten handlar om

Jag skriver helt enkelt om saker som intresserar mig. Kanske mest tyckande om medieprodukter, men även tankar kring fenomen och nyheter från en rad områden.

Jag är nyfiken på människan natur (sociologi & samhälle/politik) och hur vi hamnade här (historia & arkeologi), och världen vi lever i (naturvetenskap).

Dessutom har jag ett visst teknikintresse, mest begränsat till digital teknik. Internet, webben, sociala medier, interaktiv underhållning, gamla och nya medier är områden jag dagligen vandrar runt i. Jag är även en gamer och följer esportena Starcraft 2 och Dota 2 .

Bakgrund

Jag har en yrkesbakgrund som CAD-systemspecialist, mediegrafiker (TV-grafik, 3D-visualisering),  mjukvaruutveckling/programmering (CAD-applikationer, interaktiva medier, webbplatser).

Kontakt

Kontakta mig här.